pirmdiena, 2016. gada 11. jūlijs

IEMESLI, KĀDĒĻ VARĒTU IZLEMT PIEAUDZĒT SKROPSTAS?


Parasti vairums sieviešu, veidojot meikapu, izvēlas akcentēt acis, un šī ir burvīga iespēja, kā to paveikt, neizmantojot nekādus dekoratīvās kosmētikas līdzekļus.

Izskatu ir iespējams variēt no maksimāli dabiska (nezinātājam pat nenojaušot, ka kaut kas ar skropstām ir darīts...) līdz maksimāli efektīgam, saglabājot pietiekami dabisku izskatu. Profesionāls skropstu meistars noteikti ņems vērā skropstu garumu, izliekumu un augšanas virzienu un zinās līdzekļus, kā, ņemot vērā visus šos aspektus, radīt tieši tavām acīm ideālu skropstu risinājumu.


Šīs perfektās skropstas saglabāsies nedēļu, divas (ņemot vērā lietošanas noteikumus), pat trīs un pietiekami labi izskatīsies pat četras nedēļas neatkarīgi no tā, vai tu tikko esi pamodusies vai izpeldējusies baseinā, vai, vairākas dienas ceļojot, pat neesi sevi redzējusi spogulī.

Pie šīs patīkamās sajūtas, protams, pierod, un rodas tāda kā neliela atkarība, tādēļ profilaksi ieplāno jau laikus, lai pārāk daudz izkritušo skropstu neradītu diskomfortu. Bet galvenais, ka saudzīgā pieaudzēšana nenodara tavām dabiskajām sropstām nekādu ļaunumu (protams, ņemot vērā, ka par savu dabisko skropstu stāvokli daļa atbildības jāuzņemas arī tev).

Apskatiet skropstu foto mājas lapā: SKROPSTU PIEAUDZĒŠANA

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru