pirmdiena, 2016. gada 11. jūlijs

KĀZU MEIKAPS


Līgavas - cik viņas ir skaistas! Gaisā virmo patīkams satraukums, acis mirdz, pašas staro ar katru brīdi arvien vairāk! Man ir milzīgs prieks, ka varu būt klāt šajā ...  īpašajā dienā, faktiski būt šīs īpašās dienas rīta notikumu dalībniece.

Vislabāk, ja pucēšanās notiek kādā mierīgā vietā, kur pārējie daudz netraucē, kaut gan citreiz nelielam burziņam pat piemīt īpašs, pārāk liela stresa novēršanas faktors. Jauka ideja mierīgai atmosfērai radās vienai klientei, kura vakaru pirms kāzām pavadīja ar mammu burvīgā viesnīcas numuriņā, malkojot vīnu un gremdējoties patīkamās atmiņās ... Nelielam burziņam ieteiktu pilnu māju ar mīļām draudzenēm, kas vēl pēdējā brīdī taisa kādus kāzu dekorus vai pušķo māju.

Man katra reize ir īpaša un katra līgava visskaistākā, jo tāda viņa patiesi arī ir savā lielajā dienā. Kad ir gatava frizūra, kāzu meikaps un uzvilkta kleita, uz mirkli apstājas laiks un aizraujas elpa...

Novēlu visām, kam šis brīdis vēl ir priekšā, ļauties sajust un izgaršot šo gatavošanās svētku emociju virpuli! Un lai visas gaišas domas!

Apskatiet kāzu meikapa foto galeriju manā mājas lapā: KĀZU MEIKAPS

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru