pirmdiena, 2016. gada 11. jūlijs

FOTOSESIJA "KARAMELES"

Vecmeitu ballīte! Tas ir īstais pasākums, lai sarīkotu sev kārtīgus svētkus un uztaisītu sev skaistas fotogrāfijas, ko pēc vairākiem gadiem varētu aplūkot. Izdomāt stāstu, atrast vai izgatavot drēbes, kurās ikdienā noteikti neģērbtos, un visbeidzot kārtīgi sapucēties - uztaisīt atbilstošu frizūru un meikapu.


Šoreiz meitenes gribēja izmēģināt klasiku - balts vīriešu krekls + augstpapēžu kurpes (vienkārši un seksīgi), un otrs variants - meitene konfekte (candy girl) - krāsaini, koši, draiski un meitenīgi.

Mans uzdevums bija izdomāt un radīt meikapu, kāds derētu abos variantos (beigās būtu tikai jāpiedod lūpām spilgtums un krāsa). Tad radās ideja par mežģīni, klasiskās krāsās - melns + balts, kas piestāv visam. Mežģīnes raksts ir pietiekami smalks un elegants, un acīm valdzinājumu piešķir dūmakainais ēnojums un dekoratīvās skropstas. Koptēls - sievišķīgs, pavedinošs un gaumīgs.

Nobeigumā burvīgi pavadītas trīs stundas Ronalda Šulca fotostudijā, iegūstot milzum daudz burvīgu fotogrāfiju. Akcentu liekot, protams, uz topošo  līgavu, bet arī pārējās meitenes sajuta to īpašo - "tu vienīgā un visskaistākā". Katrā ziņā šī fotosesija lieliski uzlaboja garastāvokli un cēla pašapziņu.

Apskatiet arī fotosesiju darbu galeriju: MEIKAPS FOTOSESIJĀM

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru